FORSIDE
MANUSKRIPTER
BREVE

Parkeringskontoret 17/03/10
Teknisk Direktorat
Frederiksberg Kommune
2000 Frederiksberg

Vedr. parkeringsafgift 55027943

For et par dage siden inviterede jeg min datter, Maren Bo til at besøge mig på Amalievej med sine to børn, Marius på 3 og Flora på 8 måneder. De skulle komme allerede kl. 10 og ville gå igen ved 3-tiden. Jeg lovede Maren, at de ville blive både hentet og bragt.

Da jeg derfor ankommer med min bil idag til morgen på hendes adresse på Østerbro foreslår Maren, at vi lader bilen stå og i stedet tager hendes og hendes mands, Morten Essendrups bil, en Volkswagen Golf med reg.nr. NK31919.
Så slipper vi for at skulle flytte barnesæde og barnevogn, som allerede ligger bagi Golfen.

Da vi klokken 10.30 ankommer til Amalievej, tænker jeg ikke på, at bilen ikke, som min egen, i forruden har nogen P-mærkat.

En time senere, mens vi sidder i haven og børnene leger i sandkassen, bliver bilen, på den anden side af raftehegnet observeret af en parkeringsvagt, der korrekt sætter et girokort i forruden, fordi parkeringsskiven er indstillet til kl. 17.00

Jeg er særdeles tilfreds med parkeringsordningen på Frederiksberg. Den holder vejene i vores beboelseskvarter fri for uvedkommende parkering af længere varighed og gør det muligt for os beboere altid at finde plads til vore biler.

Jeg synes det er godt, at P-vagtordningen gør det særdeles bekosteligt at overtræde P-reglerne, og det er mit indtryk, at ordningen er særdeles effektiv.
Så effektiv, at jeg, de to eneste gange siden ordningens indførelse jeg har kørt i en fremmed bil, har fået et girokort i forruden.
Sidst var det en udlejningsbil, denne gang min datters. Men i begge tilfælde har den fremmede bil blot erstattet min egen og ikke været foruden min egen.

Jeg håber derfor, at parkeringskontoret vil se med milde øjne på min overtrædelse af reglementet og ligesom sidst tilbagekalde kravet om indbetaling af afgift.

Jeg vedlægger girokortet og beder om at blive kontaktet, hvis kravet om betaling fastholdes. Det er ihvertfald ikke min svigersøn, der skal betale for min tankeløshed.

Med venlig hilsen


Morten Bo
Amalievej 4c
1875 Frederiksberg C
33 31 78 99