FORSIDE
MANUSKRIPTER
BREVE

4.7.2002

Auto Skade
Borupvang 4
2750 Ballerup

Kære Lisa Mortensen

Tak for brev af 1. juli vedr. skadenummer MQ 6316 902 039 002 S SLN12 BG Forsikring

28.5.2002 kører jeg frem mod lyskrydset Danas Plads/Carl Plough Vej. Lyset er rødt og der holder en bil foran mig. Jeg kører frem mod den holdende bil så at min kofanger giver et lille puf til den foranholdende bils bageste kofanger.

Jeg tager ikke notits af det, men efter 1 1/2 minut stiger en kvinde ud ad bilen foran og går hen til min dør.
-Mærkede du ikke det? spørger damen.
-Hvad?
-Ja, du kørte ind i mig.
-Nå, det opdagede jeg ikke.

Jeg bakker bilen en halv meter tilbage så at kvinden kan besigtige sin kofanger og hun finder en vandret sprække ca 15 cm i midten af plastikkofangeren.
Se selv!
Jeg vurderede at sprækken lå langt fra stedet hvor jeg havde berørt hendes køretøj og nægtede at jeg skulle være ophavsmand til skaden, men hun insisterede.

For at vise hende at hun tog fejl satte jeg min bil i frigear og skubbede den forsigtigt hen til samme berøring som før og det var tydeligt også for kvinden at sprækken ikke var hvor min kofanger berørte hendes kofanger, men begyndte ca. 8 cm fra berøringsstedet og strakte sig væk fra stedet.

Kvinden kunne godt se logikken, men insisterede alligevel på at hun ville kontakte sit værksted og høre hvad en reperation kostede. Jeg opgav mit navn og forsikringsselskab og regnede med at hun så anderledes på det, når hun var faldet lidt ned.

Jeg vurderede at når nu hun havde gjort et nummer ud af puffet, så skulle der også være en årsag.

Skaden var bagatelagtig og det er højst usandsynligt at mit puf har fået plastikken til at revne et andet sted end hvor jeg rørte med kofangeren.

Det er helt urimeligt hvis mit forsikringsselskab skal betale for en ny kofanger.

Med venlig hilsen


Morten Bo
MORTEN BO AMALIEVEJ 4C 1875 FREDERIKSBERG C 33 31 78 99
mb@fata.dk