FORSIDE
MANUSKRIPTER
BREVE

telia telecom A/S
ejby industrivej 135
2600 Glostrupvedr.faktura 3108700

jeg har aldrig indgået en kontrakt med telia om abonnement.
ved en fejl, som telia beklagede var jeg uden vidende eller samtygge blevet overført som abonnent fra teledanmark til telia i foråret 99.
jeg kontaktede mit telefonselskab, som undskyldte overflytningen med, at det var sket efter ordre fra telia, men lovede at gøre skaden god igen
jeg fik en undskyldning fra telia og betalte efter aftale de telefonopkald jeg havde haft i den korte periode indtil fejlen blev rettet.

jeg finder det højst besynderligt, at jeg stadig modtager reklamemateriale fra telia og ikke nok med at jeg stadig trods løfte om det modsatte findes i telias arkiv, jeg modtager også nu knap et år efter en faktura på telefonsamtaler som skulle være foretaget fra min telefon på et tidspunkt, hvor jeg holdt påskeferie i sommerhuset, hvor jeg var på arbejde og om natten. telefonsamtaler som jeg aldrig har ført og ingen i husstanden har ført. vi havde på det tidspunkt to telefoner - 33 31 78 99 var kun til mig og kun til brug i forbindelse med mit arbejde, den anden var vores privattelefon og det var den min daværende hustru og hjemmeboende barn altid brugte.

jeg vil gerne have en skriftlig bekræftelse fra telia på, at der aldrig er indgået nogen kontrakt med mig, at jeg ikke skylder telia noget og at jeg ikke længere figurerer i telias adressekartotek.

med venlig hilsen


morten bo

MORTEN BO AMALIEVEJ 4C 1875 FREDERIKSBERG C 33 31 78 99