FORSIDE
HJEMMEFRONTEN
MIG PÅ BILLEDET

Jeg blev i 2008 bedt om at være dommer i fotokonkurrencen Den Nationale arrangeret af Odense Fotografiske Amatørklub, Selskab for Dansk Fotografi.

Til Fatamorganas Festival med udstilling, præmier, portefolio review og DJ i Huset, Magstræde mødte jeg op i Galla

I anledning af Fatamorganas 18 års fødseldag 2007 blev jeg fotograferet af Jacob Ehrbahn.

Da vi stadig havde en vask tilbage og en sluse til farvemørkekammeret. Det er Rasmus der viser mig billeder og Frederik, der ruller en smøg.

Det var dengang jeg jeg gik med digitalt armbåndsur og filmede super-VHS. Havde fået det supersmarte kamera af Bauer for at teste det og skrive en anmeldelse i Foto, Film og Video.

Eleverne sætter sig på gulvet, når jeg begynder at fortælle. Her er det på Charlottenborgs Forårsudstilling, jeg stiller mig i solen og fægter med armene.

En klassekammerat fra Lyngby private Underskole sendte mig et klassebillede fra 4. klasse 1956, Henrik hedder han og jeg husker ham tydeligt. Men jeg husker også de andre, mærkeligt som de brænder sig fast, dem man kender som 11-årig.


Vildt at møde klassekammerater med mave og hentehår, jeg er til Studenterjubilæum i Frilandsmuseets Restaurant. I 2014 er det 50 år siden vi blev studenter fra Lyngby Statsskole og i festkommiteen er man godt igang med at arrangere den helt store fest.

Blandt elever på Fatamorgana 2005 og 2008.